Where am i going wrong with my soon to be boat anchor? - Reply to Topic
Have an account? Register

Forgot your password?

Forgot your username?

 

Reply to Thread

Post a reply to the thread: Where am i going wrong with my soon to be boat anchor?

Your Message

 

Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces)

You may choose an icon for your message from this list

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Where you live, Town\City\County etc.

Please enter your full name
This field cannot be edited once it has been completed other than via contacting the site admin. Please make sure the information is correct first time.

Log-in

Additional Options

  • Will turn www.example.com into [URL]http://www.example.com[/URL].

Topic Review (Newest First)

  • 19-09-2012, 16:24
    scrapyarddoguk
    hi got it running a lot better seems to still surge on tick over but still staches and stolls when trying to put it in drive gearbox is a BG 35 cheers bri
  • 19-09-2012, 12:25
    scrapyarddoguk
    Closed the gap and seem to be slitly beter going to pull carb to bits again as the idle mixture screws dont seem to be doing anything cheers bri thanks for the help
  • 19-09-2012, 10:18
    yorkster
    Had a similar prob with mine too,used the settings that came with it and it wouldnt run right so i set it with 5thou clearance and its perfect.
  • 19-09-2012, 09:48
    gat 39
    i had the same problem, no power and run flat as a pancake, after months of messing about, i removed the pertronix and fitted points back in, went like stink after that.
  • 19-09-2012, 06:31
    beach57
    What plugs are you using if ngk switch to champion .Ngk do not like over fuelling.
  • 19-09-2012, 04:34
    yorkster
    Quote Originally Posted by scrapyarddoguk View Post
    I've user per-tronic ultra-spark.
    Cheers Bri
    try closing the gap right down..
  • 18-09-2012, 21:11
    scrapyarddoguk
    Quote Originally Posted by yorkster View Post
    ok no problem its here if you need to try it,just as a matter of interest what electronic ignition are you using?
    I've user per-tronic ultra-spark.
    Cheers Bri
  • 18-09-2012, 21:01
    yorkster
    Quote Originally Posted by scrapyarddoguk View Post
    Hi, it was running sweet 18 months ago since then rebuilt car and had blower rebuilt, with new carb and electronic ignition. I can weld manufacture and paint, but this mechanical **** is trying to kill me again.

    Ive got another ebgine so i will take the blower off and try the carbs on it.

    Cheers Bri
    ok no problem its here if you need to try it,just as a matter of interest what electronic ignition are you using?
  • 18-09-2012, 20:57
    scrapyarddoguk
    Quote Originally Posted by yorkster View Post
    Have you had it running well before the blower was fitted? i run a weber 38DGAS on mine,no blower and it ticks over great,really responsive and remarkably good on gas.where abouts are you?you could possibly try my carb and manifold.
    Hi, it was running sweet 18 months ago since then rebuilt car and had blower rebuilt, with new carb and electronic ignition. I can weld manufacture and paint, but this mechanical **** is trying to kill me again.

    Ive got another engine so i will take the blower off and try the carbs on it.

    Cheers Bri
  • 18-09-2012, 20:54
    scrapyarddoguk
    Quote Originally Posted by stueeee View Post
    For their capacity, Daimler motors give good power, what car is it fitted in?
    Hi its fitted in a Model T recovery truck.

    Cheers Bri
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •